Carla de Jong

Carla de Jong

Carla de Jong studeerde Nederlands, verpleegkunde en sociale wetenschappen. Ze heeft vijf boeken op haar naam staan, waarvan haar thriller Serpent werd genomineerd voor de Gouden Strop. Daarnaast is Carla de Jong verbonden aan de Schrijversacademie, waar zij de basisopleiding en de specialisaties roman- en thrillerschrijven doceert. Carla woont in Amsterdam met haar man en hun twee kinderen.

mogelijkheden

Carla de Jong verzorgt masterclasses wervend schrijven voor particulieren en bedrijven. Door haar jarenlange ervaring als organsiatieadviseur en later als schrijver kan zij teksten omtoveren tot een verhaal waar de lezer niet omheen kan. Carla de Jong weet een interactieve, levendige en persoonlijke sfeer te scheppen tijdens haar workshops, waarin zij haar ervaringen en tips en trucs van het schrijversvak deelt. 

 

'Carla weet met haar verhaal en presentatie deelnemers altijd te boeien en te inspireren. Daarbij luistert ze goed naar de vraag achter de vraag en weet ze belemmeringen die het schrijven in de weg zitten, weg te nemen.' – Linda Krijns, oprichter en eigenaar Daretoo

Vraag informatie aan
Nooit meer regen

Een half jaar na de dood van Jeanne Dufour worstelen haar echtgenoot, haar zoon en haar ex-man met hun verlies en met geheimen uit het verleden. Als de notaris aankondigt dat Jeannes testament geopend mag worden, ontvouwt zich onontkoombaar de beladen geschiedenis die de drie mannen verbindt. De waarheid schetst een even genadeloos als liefdevol portret van de overleden Jeanne Dufour. Kunnen de drie mannen met die werkelijkheid leven?