Nathalie Pagie

Nathalie Pagie

Nathalie Pagie (1974) schrijft thrillers en werkt daarnaast als freelance tekstschrijver en communicatieadviseur. Ze woont met haar gezin in Breda. De toneelclub was haar debuut; in mei 2014 verscheen haar tweede thriller De campus en in 2015 volgde Paradijsvogels

Mogelijkheden

Nathalie Pagie is een ervaren spreker, gespecialiseerd in thrillers, crime en horror. Daarnaast is ze een geweldige interviewer voor lezingen van thriller auteurs. Eerder interviewde zij onder andere Karin Slaughter in Breda. 

Over de boeken van Nathalie Pagie
‘Zinderende spanning in het paradijs.’ BN/De Stem
‘Plot zit lekker in elkaar, tot en met de allerlaatste ontknoping.’ De Telegraaf
‘Letterlijk en figuurlijk ijzingwekkend.’ Nouveau

Vraag informatie aan
De toneelclub
De toneelclub

Elin zoekt na een verbroken traumatische relatie haar heil in een nieuwe stad en een nieuwe baan. Ze wil helemaal opnieuw beginnen en haar verleden achter zich laten. Vooral Daniël, haar charmante maar ook gewelddadige ex, wil ze vergeten. Het lijkt haar aardig te lukken: haar baan is uitdagend, en ze besluit haar oude liefde voor toneel nieuw leven in te blazen door zich bij een toneelclub aan te sluiten. Als ze daar echter een oude bekende tegenkomt, wordt ze geconfronteerd met herinneringen die ze liever zou vergeten.

Elin komt voor een drastische keuze te staan: als ze niet weer het slachtoffer wil worden, zal ze het heft in eigen handen moeten nemen. Lukt het haar voor eens en voor altijd af te rekenen met haar verleden?

'Een succesvol thrillerdebuut.' Havenloods

'Door nieuwsgierigheid raas je door het boek heen en lees je het binnen no-time uit.' chicklit.nl

De campus
De campus

Cleo van Laerhoven gaat vijf maanden studeren aan de University of Alberta in Canada. Ze heeft het aanvankelijk enorm naar haar zin, tot een van Cleo’s docentes op een ochtend dood wordt aangetroffen. De politie denkt in eerste instantie aan zelfmoord. Maar als korte tijd later ook haar assistente op gruwelijke wijze sterft, wordt er een moordonderzoek gestart en slaat de sfeer op de campus om.

En niet alleen de sfeer: na een prachtige Indian summer verdwijnt de wereld onder een dik pak sneeuw en daalt de temperatuur tot ver onder het vriespunt. Cleo raakt verstrikt in een web van intriges, waarin niemand is wie hij lijkt te zijn. Lukt het haar de Canadese kou te trotseren en de campus levend te verlaten?

'Een pareltje om aan je thriller collectie toe te voegen.' Bangersisters.nl

Paradijsvogels

De eigenzinnige journaliste Tara Linders vertrekt naar Aruba voor een commerciële reportage over jonge succesvolle carrièrejagers. Maar als ze een Vlaams meisje ontmoet dat in nood verkeert, stuit ze op een compleet ander verhaal.

Met hulp van haar collega Diego Martinez gaat Tara op onderzoek uit en ontdekt ze dat het eiland ook duistere kanten heeft. Samen trekken ze een grotere beerput open dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden: het luxe eilandleven blijkt niet meer dan een zeepbel. Als de bewoners zich tegen haar keren zal ze moeten vechten voor haar leven.