Tijn van Ewijk

Tijn van Ewijk

Tijn van Ewijk is succesvol ondernemer, schrijver, filantroop, levensgenieter en onderzoeker van man-vrouwrelaties. Zijn werk op verleidingsgebied verscheen in onder andere PlayboyFlairCosmo, Nieuwe RevuPsychologie magazine en werd op radio en tv besproken. Via MasterFlirt.nl biedt Tijn van Ewijk flirtcursussen aan.

Mogelijkheden

Tijn van Ewijk is specialist in lichaamstaal en het verleidingsproces. De perfecte keynote speaker voor evenementen op het gebied van liefde en relaties. Niet alleen op persoonlijk vlak maar ook over de zakelijke toepassingen van de kunst van het verleiden.

Vraag informatie aan
Masterflirt

Vrouwen hebben de mannen voor het uitkiezen. Vooral de aantrekkelijke vrouwen worden achtervolgd door sms’jes, plezierige en minder plezierige attenties en staan voortdurend in het centrum van mannenbelangstelling. Zo kunnen vrouwen wachten en al dan niet toeslaan. Wat kun je als man doen om uitverkoren te worden? Je verdiepen in de flirttechnieken – en dat is wat MasterFlirt biedt.

Dit boek geeft antwoord op onder meer de volgende vragen:
- Als zij adembenemend mooi is en jij iets minder, wat doe je dan?
- Als zij met een vriendin duidelijk plezier heeft en jij zit je te vervelen, hoe leg je contact?
- Waarom is ‘sorry’ zeggen in het begin van jullie contact ab-so-luut verboden?
- Is het beter om veel te luisteren of om veel te vertellen tijdens het eerste afspraakje?
- Wat doe je als zij jouw ogen ontwijkt bij het laatste kopje koffie na een gezellige avond?

Masterflirt online daten

De gruwelijke cijfers van het internetdaten:

maar 5% van de mannen is succesvol en heeft regelmatig een date

12% date af en toe

83% heeft werkelijk helemaal nooit een date

Ben je een man en op zoek naar een relatie of een avondje uit met een leuke vrouw? De kans dat je slaagt via internet lijkt niet heel groot. Slechts een handjevol mannen lukt het om via internet een vrouw te versieren, de meerderheid krijgt nooit een date. Als je zonder goede voorbereiding en kennis van zaken online gaat daten, is je zoektocht gedoemd te mislukken.

Maar de redding is nabij. Lees Masterflirt, online daten, een praktische handleiding vol wetens­waardigheden, handige tips en begrijpelijke ­voorbeelden, en je zal gaan behoren tot de ­kleine minderheid die daadwerkelijk een vrouw op internet weet te versieren. Gewoon omdat je nu begrijpt hoe het werkt!